Γιώργος Αράπογλου

Γιώργος Αράπογλου

 

Γεννημένος στην Ν. Φιλαδέλφεια και μεγαλωμένος στο Καματερό, σε μια γειτονιά γεμάτη αλάνες και άπειρους χώρους για την διεύρυνση της παιδικής φαντασίας, από μικρός δύο πράγματα ήταν ξεκάθαρα μέσα του.

 

Ότι θα ασχοληθεί με τον αθλητισμό και ότι κάποτε θα γίνει δημοσιογράφος. Από τη μια, η κλίση στο γράψιμο φαινόταν από τις πρώτες εκθέσεις του δημοτικού και τις άπειρες μικρές εφημερίδες που τύπωνε, από την άλλη, που τον έχανες, που τον έβρισκες, με μια μπάλα στο χέρι ήταν. Την πορτοκαλί, αυτή με τα σπυριά!

 

Μεγαλώνοντας, το ύψος δε βοήθησε να ασχοληθεί ενεργά με το μπάσκετ πέρα από κάποιες ομάδες της γειτονιάς ή τα σχολικά πρωταθλήματα, ωστόσο, τον αθλητισμό δεν τον εγκατέλειψε. Υπήρξε αθλητής με δελτίο του Ιωνικού Ν.Φ., για έξι χρόνια, περνώντας αρχικά από τα τμήματα ενόργανης γυμναστικής και στη συνέχεια από το χάντμπολ, με συμπαίκτες αθλητές που αρκετά χρόνια αργότερα, στελέχωσαν και την Εθνική Ομάδα.

 

Η δημοσιογραφία, ωστόσο, τον κέρδισε. Ο μεγάλος του έρωτας ήταν το ραδιόφωνο. Την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή την έκανε σε ηλικία μόλις 15 ετών. Στα επόμενα χρόνια εργάστηκε σε πολλά από τα μεγαλύτερα Μέσα της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας (Flash, ΝΕΑ, Χρηματιστήριο, Ταχυδρόμος, Veto, ΝΟΟΖ κλπ) και πέρασε από όλων των ειδών τα ρεπορτάζ (ελεύθερο, αθλητικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό, αυτοδιοίκησης, τουριστικό κλπ). Εργάστηκε επίσης ως διορθωτής και επιμελητής κειμένων σε αρκετά έντυπα, καθώς και ως υπεύθυνος επικοινωνίας στην εταιρεία WIDEServicesPC.

 

Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του πρώτου ελληνικού περιοδικού δρόμου «ΣΧΕΔΙΑ» από το πρώτο τεύχος, ενώ έχει ασχοληθεί και με την εκπαίδευση ενηλίκων. Το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται για την έκδοση του πρώτου του μυθιστορήματος.

Από τη θέση του Αρχισυντάκτη του «Agapotobasket.gr», ευελπιστεί να βάλει το πιο σημαντικό «τρίποντο» της δημοσιογραφικής του ζωής. Να δημιουργήσει με τη βοήθεια της συντακτικής ομάδας μια μεγάλη μπασκετική κοινότητα που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το άθλημα και θα φέρει άλλο χρώμα στις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων.

 

Με κεκτημένη ταχύτητα από την καλή του παρουσία στους τελικούς του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και με την Εθνική Ομάδα, ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει δείξει μέχρι στιγμής στα φιλικά και τον μοναδικό επίσημο αγώνα της χρονιάς για τον Ολυμπιακό ότι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ομάδας και να αξιοποιήσει την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του.

«Ρε συ, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Κάτι πρέπει να γίνει, γιατί αλλιώς θα μας καταστρέψουν το μπασκετάκι»

Ζει την ομάδα του Κρόνου Αγίου Δημητρίου για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια και είναι ο πλέον κατάλληλος για να δώσει την εικόνα πριν την έναρξη μιας ακόμα πολύ δύσκολης χρονιάς στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε πριν από λίγα 24ωρα η Βάιολετ Πάλμερ, μια πολύ σπουδαία προσωπικότητα του παγκοσμίου μπάσκετ, καθώς υπήρξε η πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφύριξε αγώνα NBA.

Αισιόδοξος, δουλευταράς, γνώστης της αποστολής… αυτοκτονίας που έχει αναλάβει, αλλά πάντα χαμογελαστός και με πίστη στην ομάδα του, ο Ντίνος Καλαμπάκος ετοιμάζεται για την παρθενική του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, έχοντας μπροστά του ένα μεγάλο στοίχημα: Να διατηρήσει τον Κόροιβο στην Basket League και να κάνει στο τέλος της χρονιάς χαρούμενη ολόκληρη την πόλη της Αμαλιάδας.

«Δεν μαζευόμαστε να παίξουμε ένα μπασκετάκι;». Είναι μια κλασική ερώτηση που πέφτει κατά περιόδους σε μια παρέα φίλων που αγαπούν τον αθλητισμό και αναζητούν έναν τρόπο να συναντώνται και να περνούν ποιοτικό χρόνο διασκεδάζοντας με μια μπάλα στα χέρια.

Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας «agapotobasket.gr»

Η εταιρεία WIDEServicesPC είναι η κύρια δικαιούχος του δικτυακού τόπου www.agapotobasket.gr στο εξής «ιστοσελίδα» προσφέροντας υπηρεσίες υπό τους κάτωθι όρους χρήσης, για τους οποίους διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης και τροποποίησης χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Η διαχείριση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της «ιστοσελίδας» ανατίθεται από την εταιρεία WIDEServicesPC σε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη, στο εξής ο «διαχειριστής», με ιδιωτικό συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο ο τελευταίος φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την τήρηση των κανόνων δεοντολογίας, νομιμότητας και ορθής χρήσης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία.

Οι επισκέπτες/χρήστες των σελίδων και των υπηρεσιών της «ιστοσελίδας» οφείλουν πριν από την επίσκεψή τους ή τη χρήση των υπηρεσιών της να έχουν αναγνώσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών και εφόσον προκύπτουν διαφωνίες συνιστάται η μη χρήση των ανωτέρω. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρείται δεδομένο πως οι επισκέπτες/χρήστες αποδέχονται τους όρους χρήσης για το σύνολο του περιεχομένου της «ιστοσελίδας» και ως εκ τούτου, παραχωρεί την συγκατάθεσή του. Η εταιρεία WIDEServicesPC μέσω του «agapotobasket.gr» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποιαδήποτε στιγμή τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, ενώ καθήκον των επισκεπτών/χρηστών είναι η συχνή παρακολούθησή τους για πιθανές αλλαγές και, εφόσον η χρήση της «ιστοσελίδας» εξακολουθεί να υφίσταται, θεωρείται ότι αποδέχονται τις τροποποιήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, συνιστάται η μη χρήση των ανωτέρω.

Το «agapotobasket.gr» εγγυάται και φέρει την αποκλειστική ευθύνη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, σαφήνεια και διασταύρωση όλων των πληροφοριών και του συνόλου του περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των αρχών της εγγύτητα χρόνου, πληρότητας, διαθεσιμότητας και ορθότητάς του. Οιεσδήποτε ζημίες τυχόν προκληθούν στον επισκέπτη/χρήστη εκ της χρήσεως της «ιστοσελίδας», συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας, δεν αντιστοιχούν σε ευθύνη του «agapotobasket.gr».

Πληροφορίες που παρέχονται στην «ιστοσελίδα» μέσω τρίτων προσώπων δεν αποτελούν ευθύνη της εταιρείας WIDEServicesPC και του «agapotobasket.gr» ως προς την τεκμηρίωση, επαλήθευση και εγγύηση ακρίβειας. Πληροφορίες που οι χρήστες αποκτούν από τη χρήση του «agapotobasket.gr» και των υπηρεσιών του, δεν βαρύνουν την «ιστοσελίδα» με την υποχρέωση εγγύησης, εφόσον δεν έχουν προβλεφθεί και συμπεριληφθεί στους παρόντες όρους χρήσης.

Η ευθύνη της χρήσης του «agapotobasket.gr» και του περιεχομένου του βαραίνει αποκλειστικά τον επισκέπτη/χρήστη. Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του τελευταίου και έπειτα από προσωπική αξιολόγηση να ενεργεί με βάση την προσωπική του βούληση και ως εκ τούτου, σε καμία περίπτωση το περιεχόμενο του «agapotobasket.gr» δεν αποτελεί και δε μπορεί να θεωρηθεί ως αμέσως ή εμμέσως υποκινητικό, παροτρυντικό, συμβουλευτικό, προτρεπτικό ή οποιασδήποτε μορφής οδηγία για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη.

Η εταιρεία WIDEServicesPC και το «agapotobasket.gr» δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για τον έλεγχο του περιεχομένου, της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων, της εγκυρότητας, πληρότητας και εν γένει ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών άλλων ιστοσελίδων ή δικτυακών τόπων, στους οποίους παραπέμπει μέσα από διαφημιστικές καταχωρήσεις (banners) ή υπερσυνδέσμους (hyperlinks). Ως εκ τούτου, οποιασδήποτε φύσεως πρόβλημα ή παράλειψη προκύψει προς τους επισκέπτες/χρήστες από την επίσκεψη/χρήση των εν λόγω ιστοσελίδων ή δικτυακών τόπων βαραίνει αποκλειστικά τους ίδιους και τους τελευταίους. Οι επισκέπτες/χρήστες αποδέχονται πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η εταιρεία WIDEServicesPC και το «agapotobasket.gr» ενστερνίζονται, προωθούν, συμβάλουν στη διαμόρφωση και την οργάνωση, παραδέχονται και συμμετέχουν σε απόψεις, περιεχόμενο και ενέργειες των ως άνω αναφερομένων ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε προβλήματα, εμπόδια ή άλλη παρατυπία προκύψει από την επίσκεψη/χρήση τους ή ακόμα και πιθανών εμπορικών συναλλαγών που προκύπτουν από τη μεταξύ τους σχέση.

Όλο το περιεχόμενο του «agapotobasket.gr», συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, οπτικοακουστικού υλικού, παρεχόμενων υπηρεσιών και οποιουδήποτε άλλου αρχείου εμφανίζεται στην «ιστοσελίδα», εκτός των ρητώς αναφερομένων εξαιρέσεων, όπως πνευματικά δικαιώματα τρίτων, φορέων ή συνεργατών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών και προστατεύονται από την κείμενη νομοθεσία και τις διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνώς δικαίου και αντίστοιχων συνθηκών και συμβάσεων. Ως εκ τούτου, τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενα αντιγραφής, αναπαραγωγής ,αναδημοσίευσης, τροποποίησης, εμπορικής συναλλαγής ή με οιονδήποτε τρόπο διανεμηθεί, μεταδοθεί ή χρησιμοποιηθεί για τις ως άνω χρήσεις μέσω των νέων τεχνολογικών μέσων, συνολικά ή εν μέρει. Μοναδική εξαίρεση τίθεται για την μεμονωμένη αποθήκευση για αποκλειστικά προσωπική χρήση σε απλό προσωπικό υπολογιστή επισκέπτη/χρήστη και χωρίς την πρόθεση δημοσιοποίησης ή εμπορικής χρήσης, καθώς επίσης και χωρίς την απαλοιφή της πηγής προέλευσης («agapotobasket.gr») και, βεβαίως, χωρίς να θίγονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ή άλλης ιδιοκτησίας. Αναφορικά με τα προϊόντα και υπηρεσίες που φιλοξενούνται στην «ιστοσελίδα» και αποτελούν και φέρουν σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, φορέων, εταιρειών, ενώσεων και λοιπών συνεργατών, αποτελούν πνευματική ή άλλη ιδιοκτησία των ιδίων, οι οποίοι φέρουν κατά συνέπεια την αντίστοιχη ευθύνη για την προστασία και διασφάλισή τους.

Είναι σαφές και ξεκάθαρο πως οι επισκέπτες/χρήστες κατανοούν πλήρως και αποδέχονται πως δεν τους παρέχεται κανένα δικαίωμα αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, αντιγραφής, εμπορικής εκμετάλλευσης καθ’ οιονδήποτε τρόπο μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του «agapotobasket.gr».

Το «agapotobasket.gr» ενδέχεται να χρησιμοποιήσει έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων για καθαρά λόγους πληροφόρησης, ενημέρωσης, τεκμηρίωσης και πληρότητας του περιεχομένου του. Εφόσον οι δικαιούχοι το αιτηθούν, το ως άνω περιεχόμενο θα αφαιρείται άμεσα και χωρίς αντίρρηση.

Οι επισκέπτες/χρήστες του «agapotobasket.gr» φέρουν την ευθύνη της συμμόρφωσης με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και τα πολυμέσα και να απέχει από κάθε παράνομη ή καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της «ιστοσελίδας». Επιπλέον, θεωρείται ότι αποδέχονται και υιοθετούν την ευθύνη να τηρούν κόσμια και διακριτική συμπεριφορά κατά τη χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών της «ιστοσελίδας», σύμφωνα με τον Κώδικα Συμπεριφοράς Χρηστών Διαδικτύου, κατά συνέπεια, απαγορεύονται αυστηρώς συνομιλίες που θίγουν, προσβάλλουν, δυσφημούν ή προκαλούν οποιαδήποτε βλάβη προς τρίτα πρόσωπα ή χρήση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού. Δεδομένου ότι στις δυνατότητες χρήσης της «ιστοσελίδας», συμπεριλαμβάνεται η διενέργεια συνομιλιών και δημοσιεύσεων από την πλευρά των επισκεπτών/χρηστών, οι τελευταίοι αποδέχονται πως οποιαδήποτε άποψη εκφράζουν δεν υιοθετείται σε καμία περίπτωση από την εταιρεία WIDEServicesPC και το «agapotobasket.gr» και τους διαχειριστές του περιεχομένου του. Αποτελούν αποκλειστικές προσωπικές απόψεις των επισκεπτών/χρηστών, οι οποίοι φέρουν την πλήρη ευθύνη, ως εκ τούτου, το «agapotobasket.gr» έχει την δυνατότητα αποκλεισμού τους, εφόσον διαπιστωθεί οποιαδήποτε παράβαση των ως άνω όρων.

Στον ως άνω αναφερόμενο όρο «συνομιλίες» περιλαμβάνεται η δυνατότητα προς τον χρήστη δημοσίευσης σχολίων, κειμένων και οπτικοακουστικού υλικού, αναφορικά με το περιεχόμενο της «ιστοσελίδας». Ως εκ τούτου, η εταιρεία WIDEServicesPC και το «agapotobasket.gr» δεν φέρουν ευθύνη για την εγκυρότητα, επικαιρότητα, συνάφεια και πρωτοτυπία του περιεχομένου τους, αλλά και των συνεπειών που προκύπτουν από τη χρήση αυτού. Οι επισκέπτες/χρήστες αποδέχονται πως φέρουν την απόλυτη ευθύνη του περιεχομένου που προμηθεύουν προς το «agapotobasket.gr» προς δημοσίευση και των συνεπειών που προκύπτουν εξ αυτών. Αναφορικά δε με τις «συνομιλίες» υπό μορφή σχολίων προς οποιοδήποτε περιεχόμενο της «ιστοσελίδας», απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση λέξεων ή φράσεων με προσβλητικό, υβριστικό, απειλητικό, δυσφημιστικό ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο επιζήμιο τρόπο, καθώς και οποιασδήποτε μορφής πορνογραφικού υλικού. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, η εταιρεία WIDEServicesPC και το «agapotobasket.gr» δηλώνει ορθώς πως θα προβεί στην διακοπή, διαγραφή, μη δημοσιοποίηση του περιεχομένου, καθώς και τον οριστικό αποκλεισμό του συγκεκριμένου επισκέπτη/χρήστη από οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική χρήση ή πρόσβαση στην «ιστοσελίδα».

Σύμφωνα δε με τα ανωτέρω, σε οποιαδήποτε περίπτωση η εταιρεία WIDEServicesPC και το «agapotobasket.gr» υποστούν ζημίες ή κληθούν να καταβάλλουν αποζημιώσεις προς τρίτους για περιεχόμενο που ο επισκέπτης/χρήστης έχει αναρτήσει, ο τελευταίος υποχρεούται να καταβάλλει στην εταιρεία WIDEServicesPC την αντίστοιχη αποζημίωση, καθώς και οποιοδήποτε άλλο ποσό τον βαρύνει από το ενδεχόμενο ύψος ζημίας προς την εταιρεία.

Οι επισκέπτες/χρήστες αποδέχονται την ορθότητα, τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, όπως αυτά δηλώνονται από τους ιδίους σε οποιαδήποτε συμμετοχή σε υπηρεσίες της «ιστοσελίδας», ενώ από την πλευρά του ο διαχειριστής της τελευταίας υποχρεούται να τηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των προαναφερθέντων, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Ν. 2472/1997, για το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων. Υποχρεούται δε για την τήρηση των διατάξεων του Ν. 2225/1994 και Π.Δ. 47/2005 για την άρση του απορρήτου αυτού προς κάθε δικαστική αρχή, για λόγους εθνικής ασφάλειας ή για τη διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών αδικημάτων. Το «agapotobasket.gr» βαρύνεται με την υποχρέωση της μη κοινοποίησης των ανωτέρων προσωπικών δεδομένων προς τρίτους –τη εξαιρέσει των προβλεπόμενων από τους Νόμους και τις αρμόδιες αρχές – και φέρει την ευθύνη για οποιεσδήποτε συνέπειες προκύψουν από την μη τήρηση των ανωτέρων. Δικαιούται δε την τήρηση αρχείων με προσωπικά δεδομένα αποκλειστικά και μόνο για λόγους στατιστικής, επικοινωνίας και προώθησης-αναβάθμισης του περιεχομένου του και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ο επισκέπτης/χρήστης διατηρεί το δικαίωμα αιτήσεως διαγραφής, διόρθωσης ή μετατροπής των προαναφερόμενων στοιχείων, κατόπιν επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα της «ιστοσελίδας».

Οι επισκέπτες/χρήστες αποδέχονται ρητώς ότι αποκλειστικά αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς προκύψει με το «agapotobasket.gr» είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας. Οι παρόντες όροι χρήσης διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Περιπτώσεις κατά τις οποίες συγκεκριμένος όρος κριθεί άκυρος, δεν επηρεάζουν την εγκυρότητα, την ισχύ και την υποχρέωση τήρησης των υπολοίπων όρων. Σε περίπτωση δε που η διαφορά προκύψει αποκλειστικά και μόνο για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της «ιστοσελίδας», η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την τελευταία και τον «διαχειριστή» της και σε καμία περίπτωση την εταιρεία WIDEServicesPC.

Επαναλαμβάνεται για λόγους αξιοπιστίας πως οι επισκέπτες/χρήστες των σελίδων και των υπηρεσιών της «ιστοσελίδας» οφείλουν πριν από την επίσκεψή τους ή τη χρήση των υπηρεσιών της να έχουν αναγνώσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών και εφόσον προκύπτουν διαφωνίες συνιστάται η μη χρήση των ανωτέρω. Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Αν ο χρήστης – επισκέπτης θεωρεί τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείται να μην κάνει χρήση της ιστοσελίδας. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρείται δεδομένο πως οι επισκέπτες/χρήστες αποδέχονται τους όρους χρήσης για το σύνολο του περιεχομένου της «ιστοσελίδας» και ως εκ τούτου, παραχωρεί την συγκατάθεσή του.

About Agapotobasket.gr

Διεύθυνση – Αρχισυνταξία

  • Γιώργος Αράπογλου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συντακτική Ομάδα

  • Σεβαστή Βρακατσέλη
  • Μαρίνος Γεωργιόπουλος
  • Θάνος Φωτόπουλος
  • Γιώργος Μαγουλάς
  • Retromaniac
  • Sabrina

Τεχνική Υποστήριξη

  • Φώτης Σκανδάλης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαφημιστική Προβολή

  • WIDE Services PC